Saturday, 17 December 2011

Honeymoon Wish List

belom juga lulus kuliah, punya kerjaan tetap juga (boro-boro) belooom, calon suami yang pasti juga belooom, tapi tapi uda ngomongin honeymoon aja ahhaha... boleh dong ya punya mimpi. Nulis impian diatas kertas (red:blog) bisa bantu ngewujudinnya, karenaaa impian itu seolah-olah jadi sesuatu yang konkret, sesuatu yang bisa dilihat dan disentuh.
untuk mencapai hal-hal besar, kita tidak hanya harus bertindak, tetapi juga bermimpi - Anatole France
 oke oke, inilah dia beberapa kandidat tempat gw berhoneymoon dengan sang suami kelak :


1. Iglo Village Resort


    berada di Hotel Kakslauttanen,  located 250 km above the Arctic Circle in the Lapland region of Finland.  Igloo Village Kakslauttanen offers a possibility to enjoy a range of unique winter recreation activities like spending a night in a snow or glass igloo, dining in a snow restaurant, admiring ice marvels in the Ice Gallery or getting married in our highly popular snow chapel. Igloo Village lies in a close proximity of Kakslauttanen, just on the other side of the spring. There are 20 glass igloos, 60 beds in snow igloos and an one of a kind glass kota.


2. Bali


  we can escape into a peaceful world of virgin landscapes and enchanting blue hills, then by all means consider a trip to Bali. There, unspoiled rain forests are just waiting for me to explore them, and out-of-the-way temples will offer plenty of opportunities to rejuvenate my mind and soul.


3. Dubai, United Arab Emirates
Dubai is a luxurious place. Sail-shaped Burj Al Arab that is known is one of the world’s best buildings. i will get truly extraordinary services as hotel will pamper all i needs.
4. Paris
   pasti, semua cewe di dunia maunya ke paris. Yaiyalah. kota teromantis yaaa, bikin melting :3



photographer by : Sarah de Gaudemar

 Sarah recently compiled all her images into a book, Vintage Minature Paris.
last thing i wanna say is : Tuhan, semoga aku dapet kerjaan yang bagus, sehingga aku bisa mengunjungi semua tempat-tempat yang aku sebutin diatas. Semoga. amin :)


No comments:

Post a Comment